Zdrogovaná Mostečanka chtěla muže za každou cenu svléknout z mikiny. Pak se jí zalíbil vlčák
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu krádeže ve stádiu pokusu 28letou ženu z Mostu. Ta měla v Mostě zálusk na mikinu muže, kterého vůbec neznala. O dva dny později pak hodlala odvézt z kotce cizího psa.

Obviněná žena v centru Mostu oslovila neznámého mladého muže. Dala se s ním do řeči a v chůzi se k němu přidala. Líbila se jí jeho mikina a pokoušela se ji muži sundat. Tomu se mladík bránil, a když vstoupil do herny, žena ho následovala dovnitř. "Ani tam neupustila od svého úmyslu a nevadila jí ani přítomnost obsluhy. Nepřestala ani po příjezdu policistů na místo a nakonec se jí podařilo oděv získat. Policisté museli proti ženě použít donucovací prostředky, aby ji zpacifikovali," uvedla tisková mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková. Žena skončila v policejní cele. Měla pozitivní orientační test na drogy.

Za dva dny se s ní policisté setkali opětovně. V dopolední době totiž vyjeli na základě oznámení do obce na Mostecku, kde měla údajně neznámá žena v úmyslu odcizit psa rasy německý ovčák. Na soukromém pozemku kynologického klubu byla přistižena poté, co stála v kotci a snažila se připoutat psa na vodítko. "Aby nedošlo k napadení ženy psem, který ji neznal, byla vyvedena z kotce ven, i když se tomu aktivně bránila. I v tomto případě byla převezena do policejní cely a opět jí vyšel pozitivní test na návykové látky," dodala policejní mluvčí.

Mostečanka je stíhána na svobodě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru