Informace k 2. kolu senátních voleb: Kde dostanu lístky a kde mám volit?
Ilustrační foto: město Most
Most

Most - Ve dnech 30. září (od 14:00 do 22:00 hod.) a 1. října 2022  od 8:00 do 14:00 hod.) proběhne na Mostecku 2. kolo voleb do Senátu Parlamentu ČR. Hlasovací lístky pro 2. kolo senátních voleb se voličům do schránek nedistribuují. Budou k dispozici přímo ve volební místnosti.

Voliči, který nebude moci volit ve svém volebním okrsku v Mostě, vydá Magistrát města Mostu na jeho žádost voličský průkaz. S tímto průkazem může volit pouze ve svém volebním obvodu, tzn. pouze na území okresu Most.

Požádat o voličský průkaz v době mezi prvním a druhým kolem voleb lze pouze osobně. Žádosti pro voliče s trvalým pobytem v Mostě se vyřizují v úředních hodinách na Magistrátu města Mostu, odboru správních činností - oddělení matriky a osobních dokladů (Most, Radniční 1/2, 3. patro, kancelář č. 367), a to i poslední den lhůty, tedy zítra 28. září 2022 od 8:00 do 16:00 hodin, kdy je na úřadě zajištěna služba.

Do druhého kola senátních voleb za obvod Most postoupili Jan Paparega a Alena Dernerová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru