Žena cestou z vinárny ztratila kalhoty, pak se ještě krvavě zranila
Žena si cestou domů odložila kalhoty. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Na linku 156 Městské policie Most se obrátilo hned několik občanů s žádostí o pomoc. Důvodem jejich volání byla starší žena, která je jenom ve spodním prádle a domáhá se vstupu kopáním do dveří jednoho z vchodů bloku 631 v ulici Albrechtická.

Strážníci po příjezdu na místo ženu nalezli již uvnitř, jak se krčí bez kalhot jen ve spodním prádle v rohu a má krvácející tržnou ránu na hlavě.

Paní nebyla schopna své počínání hned vysvětlit, ale po chvilce rozhovoru žena strážníkům sdělila, kde bydlí a že jde z vinárny a během cesty si někde si sundala kalhoty a odložila kabelku s větší finanční hotovostí. Tržnou ránu na hlavě si způsobila pádem ze schodů.

Zatímco jeden strážník se věnoval ženě a přivolával na místo osádku Zdravotnické záchranné služby Most, druhý strážník již prozkoumával blízké okolí, kde také po chvilce nalezl ženinu kabelku i kalhoty, peníze nechyběly.

1806zena3 1

Nalezené odložené věci. Foto: Michal Hrdlička

1806zena2

Žena byla po příjezdu sanity na místo předána do péče lékařů. Foto: Michal Hrdlička

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru