Tady by se zloději vyřádili! Naštěstí si otevřených aut všimli dříve poctivci
Foto: MP Most
Most

Most - Všímaví Mostečané dost možná zachránili majetek dvěma nepozorným řidičům, kteří nechali v Mostě svá auta otevřená.

Na linku 156 mosteckých strážníků oznámila žena, že v ulici U Stadionu je zaparkované vozidlo značky Renault Kangoo, které má nezajištěné dveře za řidičem. Na místo byla vyslána hlídka městské policie, která vyrozuměla majitele vozidla a ten si následně vozidlo řádně zabezpečil.

Anonym oznámil rovněž na linku městské policie 156, že v ulici Lidická je zaparkované vozidlo značky Škoda Octavia, které má stažené okénko u řidiče. Na místo byla i v tomto případě vyslána hlídka městské policie, která vyrozuměla majitelku vozidla a ta si ho následně zabezpečila.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru