Vážná nehoda u Málkova: V nemocnici leží dvě těžce zraněné ženy. Policie řekla, co se na silnici stalo
Při nehodě byly těžce zraněny dvě ženy. Pro jednu musel přiletět záchranářský vrtulník.
Most

Chomutovsko – Vážná dopravní nehoda se stala v pátek dopoledne na silnici I/13 z Chomutova do Kadaně. U obce Málkov se střetla cisterna s osobním autem. Při nehodě byly těžce zraněny dvě ženy.

Nehoda se stala v 10.45 hodin poblíž obce Málkov – Zelená. Na silnici se srazilo osobní auto značky Renaul Clio s cisternou. Podle prvotního šetření policie k nehodě mělo dojít tak, že řidička renaultu na silnici zastavila s tím, že odbočí doleva, v tu chvíli do vozidla ze zadu narazila cisterna, která auto odhodila do protisměru, kde právě projížděl náklaďák.

V renaultu jely dvě ženy ve věku 42 a 43 let. „Obě byly při nehodě těžce zraněny. Jednu do nemocnice přepravila sanitka, pro druhou přiletěl záchranářský vrtulník,“ sdělila policejní mluvčí Marie Pivková. Přesnou příčinu nehody nadále policie vyšetřuje.

Renault byl po nehodě úplně zdemolovaný. Na silnici se válely desítky kusů rozlámaných součástek, motor z vozu údajně po nárazu odletěl třicet metrů daleko. Kvůli nehodě byla od 10.45 do 14.00 hodin silnice z Chomutova na Kadaň úplně uzavřena.

{article 61974}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru