Dva muži se chtěli vloupat do skladu prodejny. Policisté je zadrželi
Ilustrační foto
Most

Most - Policisté hlídkové služby zadrželi ve čtvrtek dva podezřelé muže ve věku 28 a 23 let, kteří se v noci vydali krást. V ulici ČSA se dvojice měla pokusit kolem 3. hodiny noční vniknout násilím do skladu prodejny. Jeden z nich zdolával uzamčené dveře a druhý hlídal. Dovnitř se ale muži nedostali.

Když uviděli přijíždějící policejní vozidlo, dali se na útěk. Policisté je pronásledovali a nakonec je zadrželi v přilehlé ulici. Jak se ukázalo, mají s kriminalitou už zkušenosti, starší přišel z vězení letos v únoru, mladší dokonce před několika dny.

"Oba si odpykávali tresty za krádež. Policisté oběma sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání krádeže ve stádiu pokusu," uvedla Policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru