Vyzkoušejte své znalosti o Evropě, je tady EUROTIME!
Ilustrační foto
Most

Děti i dospělí se mohou zapojit do znalostní soutěže o Evropě, která je pořádána střediskem Europe Direct v Mostě. Soutěž EUROTIME tento rok běží již po jedenácté. Každý účastník má možnost vyhrát zajímavé ceny a také postoupit do celorepublikového slosování.

Soutěž je rozdělena na dvě kategorie, a to do 15 let a nad 16 let. Zapojit se tak může celá rodina. Zúčastnit se lze několika způsoby. Jedním z nich je vyplnění elektronického kvízu na webových stránkách Europe Direct, druhým způsob je vyplnění kvízu písemnou formou a následné doručení na středisko EUROPE DIRECT Most, které se nachází v budově Vysoké školy finanční a správní v ulici Pionýrů v Mostě.

V kvízu naleznete celkem jedenáct otázek v každé kategorii. Převážně se jedná o různorodé zajímavosti o Evropě a jejích obyvatelích. Soutěž trvá do 20. května 2018.

Podrobnější informace o soutěži a dalších činnostech střediska Europe Direct naleznete na webu ED Most a Facebooku. Středisko Europe Direct Most působí již více než 10 let a za tuto dobu uspořádalo pro veřejnost několik stovek akcí, soutěží, či nejrůznějších besed.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru