OBRAZEM: Ranní pozdvižení ve Vrchlického ulici, hořel zde byt
Hasiči zlikvidovali požár bytu ve Vrchlického ulici. Foto: čtenář
Most

Most - K požáru bytu v ulici Jaroslava Vrchlického v Mostě vyjížděli po čtvrté hodině ranní hasiči v Mostě.

Hořelo v bytě v prvním patře. Hustý černý dým stoupal z okna bytu, šířil se po celé chodbě vchodu. Na místo přijely všechny složky integrovaného záchranného systému.

Hasiči na místo přistavili evakuační autobus pro lidi, kteří musí opustit své domovy. Zasahovali také zdravotničtí záchranáři. "Tři hasičské jednotky vyjely k požáru bytu v prvním patře panelového domu v ulici Jaroslava Vrchlického v Mostě. Dům byl silně zakouřen, bylo evakuováno 13 lidí do přistaveného evakuačního autobusu. Byla nasazena výšková technika, hasiči požár lokalizovali ve 4:29. Nasadili přetlakovou ventilaci a byt proměřili termokamerou," uvedl k zásahu mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Na snímcích, které naše redakce získala, jsou vidět plameny a kouř stoupající podél stěny domu, po uhašení požáru je okolí bytu ohořelé.

Ničivý požár zcela zničil před vánočními svátky byt v Mostě v Gorkého ulici. Oheň poškodil i byt nad a voda byty pod místem hoření. Nikdo tehdy nebyl zraněn, město pro poškozenou rodinu uspořádalo sbírku.

Foto

2405pozar1

2405pozar2

2405pozar3

Foto: čtenáři

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru