Velké zklamání! Sjezd u muzea zůstal proti očekávání zavřený
Na křižovatku je dál zákaz vjezdu. Musíte objížďkou přes celé město. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most – Řidiči vyjadřují zklamání nad tím, že proti slibům zůstal v pátek uzavřený sjezd a nový kruhový objezd u mosteckého muzea.

Dopravní servis policie přitom jasně hovořil o možné uzavírce do 31. května na základě povolení Krajského úřadu Ústeckého kraje. Policisté na svém webu informovali o tom, že mimoúrovňová křižovatka je již průjezdná. Skutečnost však byla jiná. Na příjezdech do Mostu i na výjezdu z města zůstaly zákazové značky. I doplňkové cedulky hovoří o uzavírce do 31. května.

0106zakaz

Na kruhák pořád nesmíte. Foto: Oldřich Hájek

Řidiči ve facebookové skupině Most se vyjadřovali k pokračující uzavírce takto: "Tak dlouhý termín a ani to nezvládnou..." Další z komentářů pokračují v kritickém duchu: "Taky jsem měl nervy... Už takovou dobu tam je jen zákaz a nic se tam už dávno neděje." Jiný komentář hovoří o zprovoznění až v pondělí.

Křižovatka byla zprůjezdněna před polednem. Na koridoru ale zůstalo zmatečné dopravní značení.

{article 78753}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru