Areál netradičních sportů v Mostě by měl být otevřen na podzim
Areál netradičních sportů v Mostě. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Areál netradičních sportů na Zahražanech je od ledna uzavřen. Důvodem je deformace konstrukce prosklené kabiny a navazujících stěn haly.

Zadáno bylo proto vypracování statického posudku obvodové konstrukce. Statik po provedeném průzkumu doporučil využívat halu jen v omezeném provozu v závislosti na síle větru a následnou opravu. Z bezpečnostních důvodů ale bylo rozhodnuto, že hala až do provedení oprav zůstane uzavřená.

„Do konce června bude dodán projekt na opravu, pak provedeme výběr dodavatele. Chceme, aby halu mohli sportovci co nejdříve využívat, ale bezpečnost je na prvním místě. Realizaci oprav odhadujeme do konce září,“ informoval náměstek primátora Marek Hrvol.

(sed)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru