Černé anděly už v neděli čeká těžká evropská zkouška
Ilustrační foto
Sport

Most - Žádné velké novoroční lenošení, mostecké házenkářky mají nabitý program už od začátku roku. Hned v neděli 5. ledna je čeká hodně těžká zkouška, do Mostu totiž přijedou hráčky Thüringeru, v jehož dresu nastupuje Iveta Korešová (Luzumová), jedna z nejlepších českých házenkářek současnosti. S týmem aktuálních bundesligových vicemistryň se mostecké hráčky dobře znají, každoročně se potkávají na konci léta, protože Thüringer jezdí do Mostu už několik na letní přípravu. Tentokrát se ale oba týmy střetnou v rámci Poháru EHF, druhé nejvyšší evropské klubové soutěže.

„Thüringer je náš tradiční soupeř z přípravy, takže jeho sílu velmi dobře známe. I když se může zdát, že v letošní sezoně není úplně nejsilnější, už nám předvedl mnohokrát, jak kvalitním týmem je a jak silným kádrem disponuje. Na každém postu mají několik skvělých hráček a reprezentantek nejen z Německa, ale i z Česka, Švédska nebo Portugalska. Uvidíme, jakou roli bude hrát, že první domácí utkání vychází tak brzy po začátku roku. Hodně bude záležet na tom, zda se týmy dokážou stoprocentně koncentrovat. I když víme, jak těžké utkání nás čeká, budeme se snažit dát do zápasu maximum a snad nám pomůže i domácí prostředí a skvělá fanouškovská kulisa v mostecké sportovní hale,“ zve fanoušky do ochozů trenér Černých andělů Jiří Tancoš.

Zápas DHK Baník Most proti HC Thüringer začíná v neděli 5. ledna v mostecké sportovní hale od 19:00 hodin. Kdo by ale chtěl strávit s házenou celý nedělní podvečer, může se už od 16:00 hodin přijít podívat na přípravné utkání mladších dorostenek DHK Baník Most proti soupeřkám z německé Míšně a odpoledne si mohou návštěvníci zpestřit i výstavou kresleného humoru na téma házená, která bude zahájena v 17:00 v předsálí sportovní haly. (pim)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru