Úspěch mosteckého badmintonu: Markéta Kohoutová zvítězila v celostátním Grand Prix A
Markéta Kohoutová. Foto: Super Stars Most
Sport

Hradec Králové – Markéta Kohoutová ze Super Stars Most opět zazářila při celostátním turnaji Grand Prix A starších juniorů v badmintonu.

Ve dvouhře dívek měla jako nasazená dvojka volné první kolo. Ve druhém se utkala s Barborou Kulhánkovou (TJ Polabiny Pardubice) a po prvním vyhraném setu 21:18 lehce zaváhala v setu druhém a podlehla 17:21. Třetí set ale už byl jasně v režii Markéty Kohoutové, svou soupeřku přehrála v poměru 21:11.

Soupeřky třísetovým zápasem v druhém kole částečně navnadila, ale hned ve čtvrtfinále jakékoliv pochybnosti o své formě rozptýlila. Ivanu Treperovou (SK Prosek Praha) z kurtu vyprovodila po setech 21:9, 21:6. Druhý hrací den a semifinálový duel proti Andree Kobylákové (TJ Astra ZM Praha) měl podobný průběh, Markéta Kohoutová zvítězila hladce 21:13, 21:7.

Finále proti přemožitelce turnajové jedničky Petře Benišové (BK Kopřivnice) ovládla po setech 21:13, 21:14. Markéta Kohoutová se stala suverénní vítězkou, vyhrála druhé celostátní Grand Prix A ze tří.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru