Po prázdninách se vraťte do školy na koni, ve Svinčicích u Mostu
Ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Svinčice - I když prázdniny teprve začaly, rádi bychom vám připomněli oblíbenou akci, která opět zpříjemní dětem začátek nového školného roku. I letos v září budou školáci moct vyrazit do školy na koni a dobře se u toho bavit.

Ústecký kraj vás zve již tradičně na odpolední akci s názvem Na koni do školy, která se uskuteční v neděli 6. září 2020, v době od 12 do 17.30 hodin, ve Svinčicích u Mostu. Připraven je kromě jízd na koních a ponících a také v kočáře, i program pro děti, focení s velkými ARA papoušky, malování na obličej, kolotoče, skákací hrad. Vstupné na akci i parkování aut je zdarma.

Klaun Albertík opět přivítá nové prvňáčky a obdaruje je spoustou dárků.

Přijďte s dětmi oslavit začátek školního roku do venkovského prostření, plného pohody a klidu.

1007nakoniplakat jpg

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru