Litvínov zrušil Krušnohorské vánoce, o vánoční program lidé nepřijdou. Je tu Advent v zámku Valdštejnů
Litvínovský vánoční strom 2021. Foto: e-mostecko.cz
Co se chystá

Litvínov - O vánoční program lidé v Litvínově nepřijdou. Po zrušení Krušnohorských Vánoc řešily pracovnice propagace podobu náplně oslav, která by splňovala vládní opatření, a lidé zároveň mohli načerpat vánoční atmosféru. Nově je připraven Advent v zámku Valdštejnů.

Na nádvoří je možné regulovat počet přítomných v jeden okamžik (maximálně 100 lidí) a kontrolovat bezinfekčnost. „Advent v zámku Valdštejnů je cílen především na děti, které si čekání na Ježíška mohou zkrátit a zpříjemnit společně s blízkými. Ponechali jsme v co největší míře vystoupení dětí, mikulášskou show, pohádky a další program uskutečnitelný v tomto prostoru,“ podotýká starostka města Kamila Bláhová.

Na náměstí Míru v Litvínově probíhá prodej vánočních dekorací. Před budovou Městského úřadu Litvínov na náměstí jsou vánoční stromky, které ozdobili děti a žáci z mateřských a základních škol z Litvínova a okolí.

Program Adventu v zámku Valdštejnů byl zveřejněn ihned poté, kdy byla podoba oslav schválena Radou města Litvínova.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru