V mosteckém rokáči na Vinohradech zahraje Znouzectnost
Zdroj: Rokáč Vinohrady
Co se chystá

Most - Šestatřicet let v životě člověka není zrovna málo a v životě kapely už vůbec ne. Tohoto věku se dožije málokterá, pokud nemá dar určité výjimečnosti. Znouzecnost je svérázná kombinace rocku, folku, undergroundu, punku a garážového rocku, vycházející především z tradičního tříakordového písničkářství. Na kapelu můžete přijít v pátek 14. ledna od 20 hodin do Rokáče Vinohrady.

Znouzectnost vznikla v roce 1986 v Plzni, inspirována jednoduchostí nastupující punkové a nové vlny (zprostředkované za tehdejší „železnou oponu“ německým televizním a rádiovým vysíláním), dovolující založit skupinu v podstatě každému, kdo v sobě našel drzost vzít do ruky hudební nástroj, bez ohledu na to, zda uměl, či neuměl hrát.

Rezervace vstupenek na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Uveďte jméno, datum koncertu, počet osob a telefonní kontakt. Poté si lístky vyzvednete v den konání koncertu od 19:00 do 19:30. Vstupné 200 Kč.

Protiepidemická opatření: Host může vstoupit do vnitřních prostor pokud nemá příznaky onemocnění covid-19 a může prokázat, že splňuje alespoň jednu z podmínek, které jsou popsané v ŽS Systém O-N: Očkování – prodělaná Nemoc.

Další program:

  • Pátek 14. ledna - ZNOUZECTNOST
  • Pátek 21. ledna - PLAYER + KREVEL + MATOUŠ LINDA
  • Pátek 28. ledna - PETRA BORNEROVÁ TRIO
  • Pátek 2. února - HARD ROCK TRIBUTE
  • Pátek 11. února - VELRYBA + KABÁT BAND CV + STARCI PO CHMELU
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru