PŘEHLED: Užijte si zábavu! Co se koná v Mostě a okolí do konce tohoto týdne?
V Podkrušnohorském technickém muzeu bude dětský den. Ilustrační foto
Co se chystá

 Ústecký kraj – V Teplicích začíná Lázeňská sezona, v technickém muzeu bude zajímavý Den dětí. Nebo máte raději dostihy? Přinášíme přehled zajímavých akcí na Mostecku a v okolí v tomto týdnu.

Slavnostní zahájení lázeňské sezony

27. - 29. 5. 2022, Teplice v Čechách

  • Tradiční akce Zahájení lázeňské sezony v Teplicích je zpět. Těšit se můžete na bohatý hudební i doprovodný program. Samozřejmostí jsou prodejní stánky i stánky s občerstvením.
  • Vstupné: zdarma

Den dětí v Podkrušnohorském technickém muzeu

28. 5 2022, od 10:00 do 14:00 hodin, Podkrušnohorské technické muzeum

  • Těšit se můžete na bohatý doprovodný program v jedinečném prostředí. Uvidíte ukázky práce záchranných složek, vyzkoušíte si zdobit perníčky či rýžovat granáty a projedete se i důlní mašinkou. Kromě tohoto programu si budete moci prohlédnout i vnitřní prostory muzea a opravdové velké stroje, které pomáhaly při těžbě uhlí.
  • Vstupné: zdarma

Dostihový den

28. 5. 2022 12:30, Hipodrom Most

  • Přijďte si vychutnat závodní atmosféru a napětí během dalšího dostihového dne na Hipodromu Most. Těšit se můžete na Cenu první dámy České republiky a dalších 7 dostihů nižší kategorie, včetně poníků. Po ukončení dostihů bude hudební program.
  • Vstupné: 120 Kč

Slavnosti vína ve Vtelně

28. 5. 2022 13:00, Vtelno

  • V sobotu se v městské části Vtelno odehraje akce s názvem Májová slavnost vína. Budete zde moci za drobný poplatek ochutnat vína od 7 různých vinařů. Samozřejmostí je i možnost zakoupení chutných sýrů, masových dobrot či něčeho sladkého.
  • Vstupné: 50 Kč

Hudební festival Květenles

28. 5. 2022 10:00, Chomutov

  • Druhý ročník ojedinělého hudebního festivalu v Chomutově s názvem Květenles nabídne několik interpretů napříč různými hudebními žánry. To své si zde tak zaručeně vybere opravdu každý.

Odpoledne plné her

29. 5. 2022 14:00 - 18:00, Středisko volného času Most

  • V neděli si určitě nenechte ujít akci s názvem Oslava dne dětí a Den otevřených dveří SVČ Most. Přijďte se svou rodinou prožít zábavné odpoledne plné her, soutěží a dětských atrakcí. Kromě toho se také můžete těšit na malování na obličej či jízdu na koních.
  • Vstupné: 20 Kč/ dítě
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru