Rumuni z podezřelé dodávky s kradeným strojem netušili, že je sledují strážníci z mobilní služebny
Ilustrační foto
Litvínov

O spolupráci požádala Policie ČR v noci ze čtvrtka na pátek litvínovské městské policisty. Strážníci proto vyjeli dle pokynů s mobilní služebnou do ulice U Bílého sloupu, kde vůz nenápadně zaparkovali a přes mobilní kamerový systém monitorovali vytipované území, kde parkovala podezřelá dodávka.

Údajně v ní byl naložený kradený pozemní stroj z Německa. Ve čtyři hodiny ráno byl kamerou zaznamenán podezřelý vůz, který přijel k odstavené dodávce. V tu chvíli hlídka informovala Policii ČR i další hlídky městské policie v terénu. Při zadržení čtyřčlenné posádky podezřelého vozu bylo zjištěno, že pocházející z Rumunska.

Ukázalo se, že v dodávce je skutečně kradený stroj v hodnotě 50 tisíc EUR a k tomu několik barelů naftou.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru