Ve stavu nouze okradl Litvínovan kamaráda, který za ním přijel na návštěvu
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil ze zločinu krádeže 37letého muže Litvínova. Ten měl dle hamerských policistů minulý měsíc okrást muže, který za ním přijel ze středních Čech na návštěvu.

"Ke krádeži mělo dojít v bytě kamaráda obviněného, kde měli být oba muži na návštěvě, a kde hodlali přespat. Návštěvník však záhy zjistil, že jeho známý z bytu zmizel a s ním i jeho telefon a příslušenství, finanční hotovost a power banka," sdělila tisková mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Poškozený věc oznámil policii. Policisté obvodního oddělení v Hamru po podezřelém pátrali a objevili ho ráno na ulici. U sebe měl odcizené věci a ty hlídka zajistila.

Obviněný se krádeže nedopustil poprvé, již v minulosti byl za podobný čin potrestán. Poškozenému obviněný způsobil škodu ve výši 3 400 korun. Litvínovan je stíhán na svobodě, a protože se deliktu dopustil v době vyhlášeného stavu nouze, může očekávat, že ho soud potrestá daleko přísněji.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru