Vydesinfikované mateřinky v Litvínově se otevřou všechny už 18. května, kromě této
Mateřská škola v Čapkově ulici prochází velkou rekonstrukcí, děti musí do jiných školek ve městě. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Od pondělí 18. května budou otevřeny v Litvínově již všechny mateřinky, které svoji činnost utlumily kvůli koronavirové hrozbě.

Děti se tak budou moci vrátit do mateřských škol v Soukenické a Gorkého ulici, Na Skalce i v Janově v Gluckově ulici. „Uzavřena zůstává tedy pouze mateřinka v Čapkově ulici, ovšem z důvodu plánované rekonstrukce,“ potvrdila vedoucí odboru sociálních věcí a školství Veronika Knoblochová.

Školky jsou všechny vydesinfikovány, mají pro provoz dostatečné množství desinfekčních prostředků, vyřešený mají také způsob přebírání a předávání dětí od rodičů, kteří v současné době vůbec nevstupují do objektů mateřinek.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru