Muž, který hrozil sebevraždou, skončil v mostecké nemocnici. Mladý strážník po zásahu zemřel
Ilustrační foto
Most

Chomutov - Boj o život prohrál strážník městské policie v Chomutově. Při zásahu u muže, který vyhrožoval sebevraždou, jej zradilo zdraví. V nemocnici následkům náhlých zdravotních problémů podlehl. Informovali o tom chomutovští strážníci na svých facebookových stránkách.

U záchrany muže, který vyhrožoval sebevraždou za přivaděčem v ulici 17. listopadu v Chomutově, zasahovala tento týden ve středu také městská policie. Podařilo se jej podle strážníků poměrně záhy zachránit a skončil na psychiatrii mostecké nemocnice.

Vážné zdravotní problémy ale náhle postihly jednoho ze strážníků. Přepraven byl podle regionálního Deníku do ústeckého kardiocentra. "Během zákroku selhalo v jeho mladém věku zdraví a o jeho záchranu se nakonec snažili všichni přítomní. Tento strážník svůj boj nakonec prohrál a my s velikou úctou, pokorou a smutkem vzdáváme jemu hold a soucítíme s jeho rodinou," napsala městská policie k události.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru