PRÁVĚ TEĎ: Záchranka zasahovala u 14. ZŠ, v autě tam zkolaboval řidič a havaroval
Záchranná služba zasahuje u nehody u 14. ZŠ. Foto: čtenářka
Most

Most - Zdravotnická záchranná služba zasahovala v úterý odpoledne ve Višňové ulici v Mostě. Zkolaboval tam řidič osobního automobilu a havaroval.

K události došlo u autobusových zastávek u 14. základní školy. Starší řidič při jízdě pravděpodobně zkolaboval a na křižovatce narazil do zábradlí. "Strážníci městské policie prováděli resuscitaci, muž byl záchrannou službou odvezen do nemocnice. Doprava na místě je řízena kyvadlově, auto vlivem nehody poškodilo zábradlí, škodu policisté předběžně odhadli na 40 tisíc korun," sdělila mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

První informace hovořily o tom, že došlo ke střetu mezi chodcem a osobním automobilem. Nebyla by to jediná taková nehoda v Mostě v poslední době. Na křižovatce ulic Josefa Suka a Jana Kubelíka v Mostě došlo k nehodě ve čtvrtek pozdě odpoledne. Pejskaře s poraněnou hlavou transportoval do nemocnice vrtulník, řidička jej pravděpodobně srazila na přechodu pro chodce. Informovali jsme aktuálně v tomto článku.

1806chodec3

U zraněného chodce pomáhá městská policie. Foto: čtenář

Tvořte i vy s námi aktuální zpravodajství pro ostatní čtenáře. Máte aktuální informace z provozu na našich silnicích? Napište nám, pošlete nám fotku či video na WhatsApp 737 058 283, do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru