Mostečan (20) bil a kopal v nádražní hale muže do hlavy, až mu polámal obličej
Ilustrační foto
Most

Most - Vyšetřovatel v Mostě obvinil z přečinu výtržnictví a zločinu těžkého ublížení na zdraví ve stádiu pokusu 20letého muže z Mostu.

Ten měl v nádražní budově v Mostě, tedy na místě veřejnosti přístupném, po předešlé slovní rozepři napadnout fyzicky 58letého muže, kterého měl opakovaně udeřit a kopat do hlavy. "Napadený muž utrpěl zranění, se kterým byl hospitalizován v nemocnici. Muž utrpěl zlomeniny v obličeji a dle znaleckého posudku poškozenému hrozila vážná porucha zdraví. Obviněný je stíhán na svobodě a bude-li uznán vinným, hrozí mu v případě odsouzení za pokus těžké újmy trest odnětí svobody na tři léta až deset let," uvedla mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Muž má mít dle policistů na svědomí i krádež v obchodě. V jedné mostecké drogerii měl odcizit dvě značkové toaletní vody, které si uschoval v prodejně do kapes svého svetru a poté prošel pokladní zónou, aniž by za zboží zaplatil. Následně z prodejny utekl. Případ krádeže objasnili policisté díky osobní a místní znalosti a za krádež byl Mostečan policií obviněn. Lup nebyl zajištěn, ten obviněný údajně prodal neznámé ženě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru