Stavba hlavního tahu na Prahu u Loun je před zahájením. Chybí poslední povolení
ilustrační foto, zdroj: archiv e-deniky.cz
Most

Louny - Zástupci Ředitelství silnic a dálnic se zúčastnili novoročního setkání podnikatelů v Lounech. Tradiční setkání vedení Loun, radních a vedoucích odborů se zástupci firem a organizací působících v regionu se uskutečnilo v tamním kulturním domě Zastávka.

Neformálního setkání se zúčastnili všichni, kteří nějakým způsobem spolupracují s městem, kam patří i ŘSD ČR, které v nejbližších týdnech zahájí zkapacitnění stávající silnice I/7.

Po úvodním slově starosty Loun Pavla Jandy dostali prostor zástupci Správy Chomutov, kteří přítomným představili aktuální stav přípravy chybějících úseků dálnice D7 a realizace nedalekého obchvatu Panenského Týnce. Lounské podnikatele i vedení města potěšila zpráva, že v rámci zkapacitnění obchvatu Loun ŘSD disponuje třemi stavebními povoleními ze čtyř.

Stavba je tedy těsně před samotnou realizací a chybí pouze stavební povolení na část stavby MÚK Louny západ. Zároveň byli přítomní informováni, že se 15. ledna uskutečnilo otevírání obálek s nabídkami na realizaci stavby a nyní probíhá vyhodnocení soutěže.

Z hlediska dostavby dálnice D7 od Slaného k Postoloprtům probíhá příprava i zbývajících úseků bez problémů. Výjimkou je zkapacitnění obchvatu Postoloprt, kde přípravu stavby prodlužuje vliv hladiny stoleté vody, a nyní je jasné, že se bude jednat o úsek, který bude realizován jako poslední.

Veškeré tyto informace se může veřejnost dočíst na webových stránkách ŘSD nebo přímo na stránkách dálnice D7, kde jsou veškeré aktuální informace a vizualizace staveb.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru