AKTUÁLNĚ: Poslední záchvěv zimy? Na Mostecko přišlo sněžení
Nadílka sněhu na Meziboří. Foto: Oldřich Hájek
Most

Mostecko – Část Mostecka zasáhlo přes noc a v ranních hodinách sněžení. Vyplnily se tak předpovědi meteorologů, kteří upozorňovali, že se může objevit nová až deseticentimetrová vrstva sněhu.

Aktuálně sněží v Krušných horách, ale i těsně pod nimi. Čerstvou vrstvu sněhu hlásí lidé z Meziboří, sníh se drží i v Litvínově. V Mostě je pouze mokro. Počítat by s tím měli zejména řidiči.

Na silnicích ve vyšších polohách leží vrstva rozbředlého sněhu. Silnice vyšších tříd jsou mokré po chemickém ošetření.

Hlášeny jsou už i první nehody kvůli počasí. Na pomezí Chomutovska a Karlovarska uvízl na silnici nad Strážní nad Ohří nákladní automobil. Nehoda se stala na horské silničce, která se v zimě neudržuje.

V Lubenci na Podbořansku silničáři ráno varovali před ledovkou. Na Mostecku není v době vydání článku hlášena žádná havárie.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru