Loupež u mosteckého nádraží! Mladík tam brutálně napadl cizího muže, pak utekl s jeho mobilem
ilustrační foto
Most

Most - Muž ve věku 22 let z Loun je stíhán ze zvlášť závažného zločinu loupeže a z přečinu výtržnictví, ze kterého byl obviněn mosteckou policií.

Podle kriminalistů, kteří na objasnění loupeže pracovali, měl obviněný v Mostě u nádraží v odpoledních hodinách fyzicky napadnout poškozeného muže, kterého neznal. "Muže měl udeřit pěstí do obličeje, srazit na zem a kopat do něj. Při tom všem poškozenému vypadl z kapsy oděvu mobilní telefon, o který vzápětí přišel. Obviněný poté z místa činu utekl," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Napadený muž utrpěl zranění hlavy a dolní končetiny, se kterými vyhledal lékařské ošetření. Motiv napadení je předmětem dalšího šetření policie. Odcizený mobil nebyl kriminalisty zajištěn. Poškozenému byla odcizením mobilu způsobena hmotná škoda ve výši 2 tisíce korun.

"Stíhaný Louňan se takového jednání nedopustil poprvé, už v minulosti byl za obdobný delikt odsouzen. Nyní mu za loupež a výtržnictví hrozí od soudu odnětí svobody na dvě léta až deset let," uzavřela policejní mluvčí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru