Stěhováci rozjezdili trávník, zůstaly po nich hluboké stopy. Budou je řešit na úřadě
Foto: MP Most
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie oznámila žena, že v ulici Františka Malíka jezdí po chodníku a na místě určeném pro městskou zeleň dvě nákladní vozidla a poškodila trávník.

Hlídka strážníků na místě zjistila dvě vozidla, která stála částečně na veřejné zeleni. Tím došlo k jejímu poškození, protože vozidla vyjela hluboké stopy po pneumatikách do země.

Strážníci vyhledali oba řidiče. Oba uvedli, že na chodník a veřejnou zeleň vjeli proto, že stěhují. Celou událost se všemi poznatky předali strážníci pro podezření ze spáchání přestupku na odbor správních činností Magistrátu města Mostu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru