Zpitý muž napadal hosty restaurace, pak se jim mstil za zavolání strážníků
Ilustrační foto: MP Most
Most

Most - Na terase restaurace v Mostě údajně došlo k potyčce mezi psy, která pak zapříčinila potyčku jejich majitelů. Jeden z nich pak podle oznamovatele, který se obrátil na tísňovou linku městské policie 156, vyhrožoval ostatním hostům ublížením na zdraví.

K události byla vyslána motohlídka strážníků, na relaci v radiostanici zareagovala také hlídka Policie ČR. Hlídky se na místě spojily s oznamovatelem. "Ten uvedl, že neznámý muž všechny urážel, následně z místa odešel, po chvilce se vrátil se zbraní zvanou „boxer“, a vyhrožoval hostům fyzickým napadením. Uvedený muž následně začal slovně napadat i policisty a strážníky, kteří ho vyzvali, aby zanechal protiprávního jednání," uvádí mluvčí strážníků Veronika Loucká. Muž výzvu neuposlechl a snažil se napadnout oznamovatele. "Proto byly použity donucovací prostředky a muži byla přiložena pouta. Při dechové zkoušce na přítomnost alkoholu v dechu muž nadýchal 2,63 promile. Po vyšetření v nemocnici po použití donucovacích prostředků strážníci muži sdělili, že bude správnímu orgánu oznámeno podezření ze spáchání přestupku neuposlechnutí výzvy úřední osoby při výkonu její pravomoci, a poučený muž z místa odešel," dodala mluvčí městských policistů.

O hodinu později přijal operační pracovník na lince 156 oznámení, že podnapilý agresivní návštěvník je zpět v restauraci a opět útočí na hosty proto, že na něj zavolali policii. Na místo tak musela znovu přijet motohlídka strážníků, která muže převezla zpět do nemocnice, kde lékař rozhodl o jeho umístění do záchytné protialkoholní stanice.

Podobný případ řešili strážníci o den později, tentokrát napadala hosty restaurace podnapilá žena. Strážníci ženu z restaurace vykázali bez použití donucovacích prostředků a nasměřovali k domovu. Žena strážníky uposlechla na první pokus.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru