V Mostě se má povalovat méně nepořádku, město prodlužuje provozní dobu sběrného dvora
Odpad, který nepatří k popelnicím. Skončit by měl ve sběrném dvoře. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Prodloužená provozní doba na sběrném dvoře má přispět k tomu, aby ji lidé mohli ve větší míře využívat k ukládání odpadu, který nepatří k popelnicím. Ve městě by díky tomu mohlo vznikat i méně černých skládek.

Provozní doba sběrného dvora v Zahradní ulici bude prodloužena od středy 26. ledna 2022. Nově bude mít sběrný dvůr otevírací dobu každý den včetně sobot a nedělí od 9 do 18 hodin mimo svátků. Město chce prodloužením provozní doby zamezit odkládání objemného odpadu u kontejnerů a tvorbu skládek. "Věříme, že bude pro Mostečany tato změna přínosná," uvedla mluvčí magistrátu Klára Vydrová.

Provozní doba sběrného dvoru s výjimkou státních svátků:

  • PONDĚLÍ – PÁTEK 9:00 – 18:00
  • SOBOTA - NEDĚLE 9:00 – 18:00
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru