Vražda kvůli rozchodu: Muž v bytě zabil mladou ženu, ve vážném stavu pak v nemocnici zemřel
Vražda ženy v Jílovém. Foto: edecinsko.cz
Most

Ústecký kraj - Krajští kriminalisté prověřují okolnosti násilného trestného činu, ke kterému došlo v pondělí odpoledne v Jílovém na Děčínsku.

V bytě v panelovém domě došlo k násilné smrti mladé ženy a těžkému zranění 22letého muže, který byl ve vážném zdravotním stavu letecky transportován do nemocnice. Z dosud zajištěných důkazů a informací zjištěných na místě činu jednoznačně vyplývá, že na tragédii neměla účast další osoba.

"Kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro zvlášť závažný zločin vraždy, ze kterého podezírají muže, který svým vážným zraněním v nemocnici podlehl, motivem jeho jednání byl zřejmě rozchod s obětí," uvádí mluvčí policistů Daniel Vítek.

Foto

1907vrazdajilove2

22letý muž byl ve vážném zdravotním stavu letecky transportován do nemocnice, kde následně svým zraněním podlehl

1907vrazdajilove3

Policisté uzavřeli okolí ulice a obehnali ho páskou.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru