Opilec s holemi ležel na chodníku a nereagoval, odvezla ho záchranka
Ilustrační foto
Most

Most - Při kontrolní činnosti před halou Českých drah v Mostě hlídka městské policie nalezla muže, který ležel na chodníku, vedle sebe měl francouzské hole a byl v podnapilém stavu. Muž nereagoval na žádné podněty, a proto byl nutný příjezd sanitky, která muže odvezla do nemocnice k dalšímu vyšetření.

A nebyl to jediný zásah strážníků, kdy zasahovali společně se zdravotnickou záchrankou. Asistenci posádce rychlé záchranné služby poskytli strážníci městské policie také na tř. Budovatelů při naložení podnapilého muže do vozidla.

Dispečer zdravotnické záchranky také požádal městskou policii o asistenci při ošetření podnapilého muže v ul. Lipová. Strážníci na místě zjistili, že muž není podnapilý, ale má epileptický záchvat. Ze strany strážníků mu byla poskytnuta první pomoc a poté byl předán zdravotnickým záchranářům.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru