Víkendová diskuze: Facebooková stránka by chtěla prosadit rozhlednu na Šibeníku
Zde by mohla rozhledna jednou stát. Vizualizace: FB / Rozhledna Šibeník - Most
Most

Most - Na sociální síti Facebook se objevila nová stránka, jejímž cílem je popularizace nápadu vystavět v parku Šibeník rozhlednu. A nás by zajímalo, jaký názor na tento nápad máte. Jde o životaschopnou ideu, či neuskutečnitelný záměr? Líbilo by se vám vůbec něco takového?

Stránka se jmenuje Rozhledna Šibeník - Most a najdete ji na tomto odkazu. "Z takovéto vyhlídky by byl úžasný výhled na samotné město (centrum), ale i do jeho okolí. Statutární město Most již dlouhou dobu usiluje o obnovu a oživení parku Šibeník. Samotný park Šibeník by mohl být klenotem města. Skoro žádné město v České republice se nemůže pyšnit takto velkým parkem přímo v srdci města. Dle mého názoru je třeba si takové místo hýčkat a hlavně zpřístupnit ho samotným Mostečanům, ale i turistům," píše autor myšlenky, který je prý hrdým Mostečanem a na město nedá dopustit. A vyzývá fanoušky: "Pojďme se podílet na něčem zajímavém, pojďme naše hlavní činitele, zastupitele, starostu města Mostu přesvědčit, že vybudování vyhlídky Šibeník není až tak špatný nápad a zanechme po sobě něco na co nebudou jen Mostečané hrdí."

3105appka

Nutno podotknout, že nejde o žádný oficiální záměr radnice, ale čistě soukromou iniciativu. Reálné náklady na vyhlídkovou věž, která by měla být vysoká možná několik desítek metrů, by se vyšplhaly do milionů. Financování autor myšlenky navrhuje jak ze soukromých zdrojů, případně sbírky, tak z městského rozpočtu a evropských dotací.

Co si o nápadu myslíte? Napište nám do diskuze. Pokud se objeví více pozitivních reakcí, zjistíme stanovisko mosteckého magistrátu k případnému budování staveb v parku Šibeník.

V době tvorby textu měla stránka necelých sto fanoušků.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru