OBRAZEM: Hasiči mají na Matyldě svůj festival, večer bude završen ohňostrojem a unikátní fontánou
Hasičské slavnosti na mostecké Matyldě. Foto: Olga Markuzziová
Most

Most - Rekreační areál Matylda v Mostě se v sobotních odpoledních hodinách 23. září zaplnil. Právě zde probíhá Hasičský festival, na který se přišly podívat tisíce lidí. Ty přišly kromě jiného i podpořit a fandit těm, kteří nás po celý rok chrání před ohněm a jinými katastrofami. Hasiči se dnes na mosteckém jezeru představili jinak, jako sportovci.

Kromě sportu je na Matyldě i prostor pro prohlídku hasičské techniky, lety vrtulníkem až do západu slunce, klání o nejlepší hasičský guláš, spoustu dalších zážitků a samozřejmě nechybí ani stánky s občerstvením a pouťovými sladkostmi.

Vyvrcholením akce bude po setmění, cca ve 20.30 hodin, ohňostroj a také originální česko-německá hasičská fontána dle motivu Františka Pavelky st. a Huberta Hatwiga.

Akce probíhá za podpory Ústeckého kraje, generálním partnerem akce je mostecká společnost KZ systém, dodavatel kamerových poplachových, zabezpečovacích a tísňových systémů a mnoha dalších služeb.

Fotogalerie

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru