Tragédie na silnici z Loun do Mostu, silnice je zavřená. Při střetu s nákladním autem zemřel jeden člověk
Vrtulník letecké záchranné služby. Ilustrační foto
Most

Dobroměřice - Jeden člověk zemřel a další byl zraněn při ranní dopravní nehodě na silnici Loun na Most. U Dobroměři u křižovatky u Elopsu se srazil nákladní a osobní automobil.

Jednotky hasičů ze Žatce a Loun vyjely k havárii před sedmou hodinou ranní. Úmrtí při nehodě potvrdil mluvčí hasičů Lukáš Marvan. "Zraněného člověka dopravil do nemocnice vrtulník. Po vyšetření dopravní nehody policií ČR hasiči vyprostí z havarovaného vozu tělo zemřelého a uklidí místo nehody," dodal Lukáš Marvan.

Silnice byla uzavřena. Objízdná trasa pro osobní automobily vede přes Louny směr Dobroměřice, pro nákladní automobily přes Postoloprty a Počerady dále na Most. S odklízením následků tragického střetu se počítá do 11. hodiny.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru