Kluk ze vzteku rozbil dveře. Strážníkům se pokusil neúspěšně utéci
Strážníci chytili mladíka, který před nimi utíkal. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Rána a řinčení skla, to byl důvod výjezdu hlídky strážníků mostecké městské policie do ulice Hutnická v pátek kolem 18. hodiny.

Po příjezdu hlídky na místo, kde byla rozbitá skleněná výplň u vchodových dveří, začal prchat mladík směrem k parku. Za mladíkem se rozběhl jeden ze strážníků, pro kterého nebyl problém hocha doběhnout a zadržet.

Mladistvý se hlídce přiznal, že vzteky rozbil skleněnou výplň dveří, což prozradila i drobná krvácející rána na ruce, kterou si odmítl nechat ošetřit. U mladíka jevícího známky opilosti byla provedena orientační dechová zkouška na alkohol a byla mu naměřena více jak jedna promile alkoholu v dechu.

Mladého muže si na místě převzala matka, která přislíbila správci bloku vyrovnání škod\. Celá věc bude strážníky postoupena k dalšímu řešení na magistrát města Mostu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru