Litvínov ulovil posilu do útoku! Ze Sparty přichází na měsíční zkoušku útočník Richard Jarůšek
Litvínov zkouší útočníka Richarda Jarůška. Foto: HC VERVA Litvínov
Sport

Litvínov - Verva před startem nové sezóny získala ze Sparty zajímavou posilu. Na měsíční zkoušku přichází přímočarý útočník Richard Jarůšek. Brněnský rodák a pravidelný mládežnický reprezentant již absolvoval s týmem úterní trénink.

Urostlý osmadvacetiletý forvard v Litvínově načne své čtvrté extraligové angažmá. V nejvyšší české soutěži debutoval v Mladé Boleslavi, kde se stal ve třetí sezóně tahounem mužstva a probojoval se až na mistrovství světa. Po povedené sezóně si ho vyhlédl hradecký Mountfield, kde prožil svou nejúspěšnější bodovou sezónu. V sezóně 2017/2018 se přesunul do Sparty Praha. Na severu Čech odstartuje svou šestou extraligovou sezónu.

Trenéři si od urostlého útočníka slibují především přímočarost a důraz v předbrankovém prostoru. „Vzhledem ke zranění našeho klíčového útočníka Jakuba Petružálka jsme se rozhodli před začátkem extraligové soutěže angažovat důrazného a přímočarého hráče, který umí pracovat v předbrankovém prostoru,“ říká hlavní trenér a generální ředitel klubu Jiří Šlégr.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru