Aleš Polata a Honza Marek vyhráli o parník netradiční míčový sedmiboj v Litvínově
V Litvínově se konal 27. ročník míčového sedmiboje. Vítězná dvojice Marek Jan (vlevo) a Aleš Polata (vpravo). Foto: Schola Humanitas
Sport

Litvínov - Vítězem netradičního sportovního víceboje skládajícího se ze sedmi disciplín se stal Aleš Polata a Honza Marek. Získali 50 bodů ze stolního tenisu, kopané, volejbalu, nohejbalu, basketbalu, házené a tenisu.

Na druhém místě se s 41 body umístil Láďa Turbák s Mílou Hejnou a 3. místo patří dvojici Matěj Douda a Vopat s 24 body.

27. ročník proběhl v sobotu 28. srpna 2021 v Litvínově a zúčastnilo se deset dvojic. Pořadatelem byla tradičně litvínovská Schola Humanitas.

Velké poděkování patří Vratislavu Čejkovi, který dlouhodobě aktivně podporuje turnaj, a Mírovi Mokoláškovi za bezvadné zajištění zázemí na volejbalových kurtech.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru