Bivoj jede tuto neděli vybojovat body do Kladna, Kanonýři na Bivoje ztrácí v tabulce čtyři body
Ilustrační foto: SK Bivoj Litvínov
Sport

Litvínov - Litvínovští hráči se po výhře nad Chomutovem posunuli ve vyrovnané tabulce na čtvrté místo se čtyřbodovým náskokem na kladenské florbalisty. Ti jsou sice nyní až na osmém místě z celkových čtrnácti týmů, ale v posledním kole zvítězili na půdě vedoucích Vinohrad v poměru 7:4.

Litvínovským bivojům se poslední dobou nedaří zcela podle jejich představ hlavně v zakončení, ale do Kladna si i přesto určitě pojedou pro další prvoligové body.

Výsledky obou týmů v posledních kolech:

  • Bivoj Litvínov - Chomutov 4:2, Vinohrady - Bivoj Litvínov 10:3, Svitavy - Bivoj Litvínov 7:9
  • Vinohrady - Kladno 4:7, Kladno - Havířov 3:5, Svitavy - Kladno 2:7

Kladno postoupilo do 1. ligy v roce 2007 a od té doby si již třikrát na rok odskočilo do superligy, když poslední superligová sezóna pro ně byla ta loňská. Litvínovští tedy doposud odehráli s Kladnem v minulých šesti společných sezónách 12 prvoligových zápasů. Zajímavé je, že v každé z těchto sezón z toho vždy bylo jedno vítězství a jedna porážka.V play-off se Litvínov utkal s Kladnem přesně jedenkrát, a to v semifinále postupové sezóny 2014/15. Bivojové tehdy zvítězil 3:1 na zápasy a poté se ve finále střetli se Startem Praha, se kterým se potkají hned v dalším svátečním kole na domácím hřišti.

Základní část: 6 výher - 6 proher .. celkem body 19:17, celkové skóre 77:73
Play-off 2015, semifinále: 3:1 (9:6, 6:7, 8:4, 8:1)

V dalším zápase se Bivoj Litvínov představí ve své domovské sportovní hale u Koldomu v pátek 17. listopadu se Startem Praha od 17:00 hodin.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru