Stolní tenisté vybojovali postup do nejvyšší krajské soutěže
Podávající Filip Vodráček a Antonín Hejč.
Sport

Most - Již druhé družstvo SKST Baníku Most bude příští sezónu startovat v nejvyšší krajské soutěži mužů – divizi. Postup si mostecké „C“ zasloužilo o uplynulém víkendu dvěma výhrami.

Nejtěžší a nejdůležitější měl být sobotní zápas s mužstvem ze sousedního Litvínova. Kdy se očekávalo velmi dlouhé a náročné utkání pro všechny hráče. Avšak domácí se již po úvodních čtyřhrách dostali do vedení 2:0 na zápasy a vítěznou vlnu si udrželi až do konce. Nad hosty dokázali zvítězit famózním výsledkem 10:1 již za necelé dvě hodiny.

Jediný zápas smolně prohrál Ladislav Bencs s Petrem Bláhou, kdy ve čtvrtém setu nedokázal odvrátit match ball. Výborně si vedl Pavel Srp, který poprvé své stolně-tenisové kariéře porazil pro něj zatím neporazitelného Vratislava Čejku a to dokonce 3:0. Tímto zápasem si naši odskočili týmu SKST Teplice „B“ a pojistili si druhé postupové místo v celkové tabulce hodnocení.

Body: HEJČ Antonín 3,5; SRP Pavel a VONDRÁČEK Filip 2,5; BENCS Ladislav 1,5.

O to lépe se nastupovalo na nedělní utkání s Krupkou. Do něj nominoval kapitán týmu Antonín Hejč i „nováčky“ této soutěže – Davida Zárubu a Pavla Schmoranze. Oba dva chtěli ukázat, že si nominaci zaslouží a to se jim i povedlo. Od začátku utkání jsme se dostali do vedení a to dokonce až na 4:0 a to si pohlídali až do konce. Celkově vyhrálo „C“ své poslední utkání v sezóně 2017/2018 10:3.

Body: VONDRÁČEK Filip 3,5; BENCS Ladislav a ZÁRUBA David 2,5; SCHMORANZ Pavel 1,5 a HEJČ Antonín 0,5.

Velmi dobře také skončila v celkové úspěšnosti čtyřher dvoje HEJČ-VONDRÁČEK s 80% na 5. místě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru