V Meziboří začali montovat vlek, na Klínech spouští první sjezdovku
Sjezdovka na Meziboří. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Meziboří, Klíny – Lyžařské areály na Mostecku se připravují k zahájení sezony. Částečně už začíná.

V Meziboří již otevřeli lyžařskou školičku pro děti, čekají tam na ně zkušení a dobře naladění instruktoři, kteří jsou připraveni nabídnout výuku pro začátečníky i pokročilé všech věkových kategorií.

Na velké sjezdovce včera montovali podsedáky na Pomě, sněhová pokrývka ještě ale není zcela dostačující. Výraznějšímu umělému zasněžování tam v minulých dnech bránila teplejší voda a teploty, kvůli kterým děla ještě nebyla schopna chrlit sníh.

Na Klínech je od dneška v provozu sjezdovka Poma a lyžařská škola.

Zahájení zimní sezony ve ski areálu v Českém Jiřetíně mají naplánované na 22. prosince.

Rezervace do lyžařské školy na Meziboří: p. Lebduška, tel.: 604184139. Do lyžařské školy na Klínech si můžete dělat rezervace online se slevou na https://booking.zimlet.cz/.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru