Muži se zmocnili kola z panelákového balkonu. Pomáhalo jim dítě
Kolo pohodili, někdo je vyrušil. Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Odložené jízdní kolo na balkóně v prvním patře panelového domu na Litvínovsku přilákalo 26letého muže z Mostu. Ten časně ráno procházel sídlištěm a všiml si horského kola, které měl odcizit.

Vylezl na balkón a kolo přehodil do přilehlého křoví. Měl dva komplice, kteří hlídali u domu. Někdo je vyrušil a tak všichni z místa utekli. "Muže ve věku 26 let záhy zadržela policejní hlídka v obci a po provedeném šetření mu sdělila podezření ze spáchání přečinu porušování domovní svobody a krádeže," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Mladíkovi, který hlídal, sdělili policisté podezření z provinění krádeže a porušování domovní svobody ve spolupachatelství. Třetí osobou bylo dítě, které není trestně odpovědné.

Kolo bylo krátce po krádeži nalezeno a vráceno zpět jeho majiteli. Dospělý již v minulosti kradl a byl odsouzen.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru