Muž upozornil strážníky na otevřené auto. Za dvě hodiny sám jiné vykradl!
Vykradené auto. Foto: MP Litvínov
Litvínov

Litvínov - Ve středu v odpoledních hodinách oznámil na operační středisko litvínovské městské policie všímavý občan, že na parkovišti před Koldomem zpozoroval muže, který kamenem rozbil okno dodávky a nyní odchází s velkou taškou směrem do Loučné.

Vyslaným hlídkám se podezřelého muže podařilo nedaleko od místa zadržet. Vzhledem ke své kriminální minulosti se sedmatřicetiletý muž strážníkům na místě ihned doznal a předal jim věci ukradené z dodávky. Strážníci vyrozuměli majitele vozidla a zloděje i s věcmi předali policii.

Paradoxní na celé věci je, že zadržený muž dvě hodiny před svým zadržením sám telefonicky upozornil městskou policii, že na tom samém parkovišti je zaparkován vůz s otevřeným okénkem. Hlídka tuto skutečnost potvrdila a upozornila majitele vozu, který si vůz zajistil.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru