O ČEM SE MLUVÍ: V centru Litvínova vykradli už třetí prodejnu
Centrum Litvínova. Foto: e-mostecko.cz
Litvínov

Litvínov – Jak je možné, že se vykrádají obchody na náměstí? Lidé v Litvínově se takto začínají ptát po sérii vloupaček do provozoven v centru Litvínova.

Naposledy pravděpodobně v noci z pátku na sobotu došlo k vloupání do pizzerie. Ta událost potvrdila na svých facebookových stránkách, kde se lidem omluvila za dočasnou nedostupnost. Během dne obnovila své služby.

Incident navazuje na dva předchozí, které se měly stát v blíže neupřesněné době. Zhruba před týdnem mělo být vykradeno rychlé občerstvení s kebabem. A zloději měli navštívit i masnu na náměstí. „Mají vždycky hned ráno otevřeno a tentokrát byly v pasáži mříže,“ potvrzuje čtenářka našeho serveru.

Jaké škody vznikly ani co po nájezdu zlodějů či zloděje zmizelo, pizzerie neuvedla.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru