Strážníci zasahovali u opilých žen: Jedna se udeřila hlavou o lampu, druhá sedala lidem na klín
Mostečtí strážníci ženě přivolali záchranku. Ilustrační foto: Michal Hrdlička
Most

Most, Litvínov - Dvakrát zaměstnaly opilé ženy hlídky městských policistů v Mostě i Litvínově. Jedné poskytovali strážníci pomoc a volali k ní záchranku, druhou vyváděli z restaurace, kde dováděla za hranicemi slušeného chování.

Podnapilá žena v Mostě

Na lince 156 mosteckých strážníků požádal muž o pomoc s jeho kamarádkou, která leží na chodníku, je v podnapilém stavu a on jí nemůže zvednout. Do ulice J. Opletala byla vyslána hlídka městské policie, která zjistila, že muž doprovázel ženu z oslavy narozenin do místa trvalého bydliště. Při cestě domu upadla, přičemž se při pádu udeřila hlavou o lampu pouličního osvětlení. Žena si stěžovala na silnou bolest hlavy. Na místo byla přivolaná sanitka, která jí odvezla do nemocnice v Mostě k dalšímu vyšetření.

Obtěžovala hosty, skončila na ulici

Ženu, která v Litvínově podnapilém stavu sedala hostům na klín a žádala je, aby jí koupili pití, vyprovodili z restaurace strážníci. Přivolala je jeden z hostů, který už obtěžování ze strany opilé ženy nechtěl přehlížet.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru