VIDEO: Chudáci řidiči! Kvůli nehodě se před Bílinou utvořila nekonečná kolona
Kolona automobilů před Bílinou.
Most

Bílina - Kvůli srážce dvou automobilů v místě zúžené silnice si prožila řada řidičů na silnici z Mostu do Bíliny pořádný očistec. Uvízli v dlouhé koloně.

Co ucpalo silnici od křižovatky na Kyselku na začátku Bíliny až k Liběšicím na Mostecku? "Automobil nedobrzdil a zezadu narazil do kamionu. Policie řídila provoz, protože to bylo ve zúžení," popisuje situaci čtenář našeho webu, který poskytl fotografii a video zachycující dlouhé fronty aut stojících v obou jízdních pruzích.

Bílina je kolonami nechvalně proslulá. Jde o hlavní tranzitní trasu z Chomutova přes Most, Bílinu a Teplice na Ústí nad Labem. Město nejde jednoduše objet. Už řadu let se hovoří o různých verzích obchvatu. Mezi nápady byl i kuriozní návrh silnici vést ve výšce po mostě či naopak tunelem pod zemí.

https://www.youtube.com/watch?v=Yl9vIDWWpJM

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru