V Rudolicích čekejte dlouhodobé omezení v těchto ulicích. Bude se opravovat vodovod
Křižovatka v Rudolicích. Zde se bude kopat. Foto
Most

Most - Mostecký magistrát upozorňuje motoristy, že v termínu od 26. února do 30. září letošního roku dojde k dopravním omezením v ulicích Ke Skále a Na Výšině v mostecké části Rudolice.

Důvodem omezení je rekonstrukce vodovodu. V dotčených ulicích dojde k úplnému uzavření komunikací pro automobilovou i nákladní dopravu. Vlastní uzavírky budou probíhat po etapách s ohledem na postup prací. Objízdné trasy budou vedeny ulicemi Rudolická, Hřbitovní a po silnici III/2538 (směr Braňany).

Po celou dobu úplné uzavírky bude zajištěna náhradní městská hromadná doprava ze směru od děkanského kostela. Magistrát žádá všechny účastníky silničního provozu, aby dbali zvýšené opatrnosti a věnovali pozornost osazenému přechodnému dopravnímu značení.

2002rudolicemapa

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru