Most - Žádné předvánoční nákupy a adventní pohoda, ale pořádně ostrý zápas čeká mostecké házenkářky už v neděli 17. prosince. Na domácí půdě hostí tým HC Zlín, tentokrát to ale bude souboj o to zajímavější, že se hraje čtvrtfinále Českého poháru žen.

„Bohužel nás toto utkání zastihlo v nejméně vhodném období, protože se nám vracejí reprezentantky z mistrovství v Německu, navíc dorostenecká reprezentace vyráží ve stejném termínu do Polska. Pro nás to znamená, že budeme muset víc improvizovat, ale cíl zůstává stále stejný. Chceme vyhrát a postoupit,“ prozradil plány svého týmu trenér Černých andělů Peter Dávid.

1512hazena2

Pokud Černí andělé v nedělním střetnutí uspějí, čeká je hned po vánočních svátcích turnaj Final4 Českého poháru v Jindřichově Hradci. Ani následně nebudou mít mostecké házenkářky moc času na odpočinek, hned zkraje roku totiž startuje jak nejvyšší ženská soutěž, tak Evropský pohár EHF, do jehož skupinové části úspěšně prošly. Mimochodem, pokud dorazíte do mostecké sportovní haly na nedělní čtvrtfinálové utkání Českého poháru, můžete svým blízkým přímo na recepci pořídit i originální dárek. Mostecký klub totiž pro fanoušky připravil speciální dárkový poukaz. Za zvýhodněnou cenu se můžete přijít podívat na všechna tři domácí utkání Černých andělů v jarní fázi Poháru EHF.

Zápas DHK Baník Most proti HC Zlín začíná v mostecké sportovní hale v neděli 17. prosince od 18:00 hodin, vstupné na pohárové utkání je dobrovolné.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru